Massages en lichaamsbehandelingen

 

Huize Hölterhof lichaamsmassages Ceremony

Ontspanningsmassage
Er zijn vele soorten massages bekend, maar in deze volgeboekte maatschappij is vooral de ontspanningsmassage een aanrader. Ontspanningsmassage is een lichaamsmassage direct op de huid, waarbij een goede massage olie gebruikt wordt. Een goede ontspanningsmassage kan zowel lichamelijk als geestelijk werken voor het behoud van een goede gezondheid. Uiteindelijk is de ontspanningsmassage bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn. Bij een goed uitgevoerde ontspanningsmassage is de ademhaling dieper, worden spieren en pezen soepeler, wordt het lichaam beter doorbloed, wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd en komt er rust in het hoofd. U kunt een deelgebied van het lichaam laten masseren, bijvoorbeeld rug/nek/schouders en hoofdhuid. Vooral bij (stress of verkeerde houding) rug- en hoofdpijnklachten is dit aan te raden.
Uiteraard is het ook mogelijk om het gehele lichaam te laten masseren. (rug, schouders, nek, hoofdhuid, armen, handen, benen achterzijde, benen voorzijde, voeten en eventueel het gezicht)

Hotstone massage
Bij deze massage wordt er gemasseerd met warme zwarte basalt stenen, die zijn gevormd vanuit de hete lava van vulkanen. De stenen hebben mooie ronde vormen, omdat ze eeuwenlang in rivierbeddingen hebben gelegen. Ze zijn door de natuur gevormd en komen uit schone en energierijke gebieden. Door de vulkanische oorsprong van de stenen bevatten deze stenen een hoog percentage magnesium en ijzer, waardoor ze hun warmte lang kunnen vasthouden. De stenen werken ontgiftend, stimuleren de organen, geven nieuwe energie en brengen het lichaam meer in balans.

Deep Tissue Massage                 60 minuten € 65,00               

Bij deep tissue massage worden nek, schouders, rug, bekken, billen en benen gemasseerd. De masseur maakt daarbij met de vingers, duimen, (zachte) vuisten of de onderarm en elleboog langzame, krachtige en diepe bewegingen. Veel aandacht gaat daarbij naar de spieren, om zo de ‘energiestroom’ in het lichaam te optimaliseren en spanning en stress te verminderen. Door ook met vuisten en knokkels te werken kan de masseur veel druk uitoefenen, meer dan bij bijvoorbeeld sportmassage. Op deze manier kunnen spieren en bindweefsel op diep niveau behandeld worden.

Scrub en pakking Ceremony     60 minuten € 65,00
Deze overheerlijke scrub massage voor het lichaam is een beleving op zich. Aan de hand van de seizoenen maken we een keuze uit verschillende scrub. Door invloeden van zon, koude weersomstandigheden en het klimaat binnenshuis kan de huid uitdrogen. Door de seizoen ceremonies wordt het hydratatie niveau van uw huid weer hersteld. Door de scrub zacht in te masseren verwijder je onzuiverheden op de huid en huidschilfers. Hierna wordt u ingepakt in een algen, cacao of lavendel pakking met als resultaat een hele zachte en verzorgde huid.

 

Massage is waarschijnlijk de oudste natuurlijke geneeswijze die wij kennen. U kunt o.a. de volgende behandeling(en) bij ons reserveren.

 

Gelaatsmassage                           30 min  € 30,00 (drukpunten massage gebaseerd op de traditionele Chinese en Japanse wijze, perfect om tot rust te komen)

Ontspanningsmassage              30 minuten  € 35,00 of 60 minuten € 65,00  

Hotstone massage                       30 minuten  € 35,00 of 60 minuten € 60,00

Deep Tissue massage                 60 minuten  € 65,00 (dit is een diepere en langzame massage om de spieren los te masseren)

Duo massages                              30 of 60 minuten                 (met zijn tweeën een heerlijk relax moment overleg met ons naar de mogelijkheden)

Ultimate Face and Body               90 minuten  € 100,00

(Een onvergetelijke ontspannings-ceremonie voor lichaam en gelaat. Gelaat wordt optimaal verzorgd waarna een heerlijke ontspannende massage voor lichaam en geest volgt.)

Het Hölterhof Beauty Verwendag arrangement                  € 135,00 per persoon

Wilt u alleen of met 2 personen tegelijk van een heerlijke Beauty behandeling genieten zonder gebruik te maken van de sauna?

Ook dit is mogelijk!

  • Ontvangst koffie of thee met een Hölterhofje
  • Gebruik van badjas en slippers
  • Relaxing gelaatsbehandeling van 60 min.
  • Heerlijke lunch in het Wellness restaurant (tot een bedrag van €10,00 per persoon)
  • Lichaamspeeling of hotstonemassage 45 min.
  • En ter afsluiting een drankje met garnituur van het huis

De Hölterhof cadeaubon

Met de Hölterhof cadeaubon kunt u iemand verrassen met één van deze heerlijke behandelingen of een welverdiend dagje sauna. Leuk om te geven maar nog leuker om te krijgen.

Stuk voor stuk heerlijke, ontspannende massages. Gun uzelf die ervaring en reserveer nu.

huize holterhof:    Geniet van een prachtig wellness-resort in hartje Twente!
©2015 Huize Holterhof  |   Algemene voorwaarden
Realisatie: Webton.nl