Massages en lichaamsbehandelingen

Massage is waarschijnlijk de oudste natuurlijke geneeswijze die wij kennen. U kunt o.a. de volgende behandeling(en) bij ons reserveren.

Ontspanningsmassage
Er zijn vele soorten massages bekend, maar in deze volgeboekte maatschappij is vooral de ontspanningsmassage een aanrader. Ontspanningsmassage is een lichaamsmassage direct op de huid, waarbij een goede massage olie gebruikt wordt. Een goede ontspanningsmassage kan zowel lichamelijk als geestelijk werken voor het behoud van een goede gezondheid. Uiteindelijk is de ontspanningsmassage bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn. Bij een goed uitgevoerde ontspanningsmassage is de ademhaling dieper, worden spieren en pezen soepeler, wordt het lichaam beter doorbloed, wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd en komt er rust in het hoofd. U kunt een deelgebied van het lichaam laten masseren, bijvoorbeeld rug/nek/schouders en hoofdhuid. Vooral bij (stress of verkeerde houding) rug- en hoofdpijnklachten is dit aan te raden.
Uiteraard is het ook mogelijk om het gehele lichaam te laten masseren. (rug, schouders, nek, hoofdhuid, armen, handen, benen achterzijde, benen voorzijde, voeten en eventueel het gezicht)

My Temple Ambracing Body
Een ultieme lichaamsmassage voor een ieder die toe is aan ontspanning van lichaam en geest.

60 minuten € 65,00

Ultimate Calming Face and Body
Een onvergetelijke ontspannings ceremonie voor lichaam en gelaat. Gelaat wordt optimaal verzorgd waarna een heerlijke ontspannende massage voor lichaam en geest volgt.

90 minuten € 100,00

Hotstone massage
Bij deze massage wordt er gemasseerd met warme zwarte basalt stenen, die zijn gevormd vanuit de hete lava van vulkanen. De stenen hebben mooie ronde vormen, omdat ze eeuwenlang in rivierbeddingen hebben gelegen. Ze zijn door de natuur gevormd en komen uit schone en energierijke gebieden. Door de vulkanische oorsprong van de stenen bevatten deze stenen een hoog percentage magnesium en ijzer, waardoor ze hun warmte lang kunnen vasthouden. De stenen werken ontgiftend, stimuleren de organen, geven nieuwe energie en brengen het lichaam meer in balans.

30 minuten € 25,00
60 minuten € 50,00
90 minuten € 75,00

Lichaamsbehandelingen:

Ancient Traditions Revitalizing Ceremony 
Deze overheerlijke scrub massage voor het lichaam is een beleving op zich. Aan de hand van de seizoenen maken we een keuze uit de vier verschillende ancient traditions scrub. Met als resultaat een heerlijk zachte verzorgde huid.

60 minuten €55,00

After Summer Treatment – 60 Minuten €55,00
Fall Treatment – 60 Minuten €55,00
Winter Treatment – 60 Minuten €55,00

Deze seizoens gebonden behandelingen herstellen, voeden en verzorgen de huid naar gelang nodig. Door invloeden van zon, koude weersomstandigheden en het klimaat binnenshuis kan de huid uitdrogen. Door de seizoen ceremonies word het hydratatie niveau van uw huid weer hersteld.

Gelaatsmassage
Een drukpuntmassage, gebaseerd op de Japanse/Chinese massagetechnieken. Perfect voor u om tot rust te komen.

25 minuten € 25.00

Stuk voor stuk heerlijke, ontspannende massages. Gun uzelf die ervaring en reserveer nu.

huize holterhof:    Geniet van een prachtig wellness-resort in hartje Twente!
©2015 Huize Holterhof  |   Algemene voorwaarden
Realisatie: Webton.nl