Dinerkaart à la Carte

Menukaart Januari 2016

Voorgerechten

Oesters
€ 2,75 per stuk
Carpaccio van rund ingelegd met nagelhout en paddenstoelenpesto, geheel afgemaakt met reypenaer oude kaas, pijnboompitten, rucola en een truffeldressing
€ 11,00
Tonijn, eendenlever, yoghurt-piccalilly crème en spekkruim
€ 15,00
Tarte tatin van witlof, schuim van oude kaas en structuren van tomaat
€ 10,50
Marbree van gerookte eend, maishoen en portgelei met een salade van schorseneren
€ 12,50

Tussengerechten

Romige pastinaak soep met gebakken paddenstoelen
€ 7,00
Gebakken duivenborst, gekonfijt pootje met een kweeperencompote
€ 10,50
Gegrilde tarbotfilet, mousseline van aardappel, extra vierge olijfolie en truffel
€ 14,50

Hoofdgerechten vis & vlees

Kabeljauw, gestoofde paksoi en saus van geroosterde paprika
€ 22,50
Gebakken snoekbaars, crème van topinamboer, kaantjes van aardappel en hollandaise saus
€ 21,50
Krokante Holterhof gamba’s met een grove ratatouille (7stuks)
€ 22,50
Hertenrug filet met klassieke rode kool en een jus van donker bier
€ 24,50
Gebakken tournedos omwikkeld met pancetta, gefrituurde sjalot ringen en een jus van zwarte knoflook
€ 25,00
Suprême van parelhoen, vulling van vergeten groenten met eigen jus
€ 19,50

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met een frisse salade en dikke frieten.

Desserts

Assortiment binnen- en buitenlandse kazen
€ 9,50
Trifle van koffie, crunch amandel, whisky karamel en vanille-ijs
€ 9,00
Crème brulee van zoethout, sponge cake vanille en een sorbet van stoofpeer
€ 8,00
Pure chocolade mousse, witte chocolade- quinoa schotsen en een sorbet van bloedsinaasappel
€ 8,00

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Heeft u een allergie, meld het ons!

huize holterhof:    Geniet van een prachtig wellness-resort in hartje Twente!
©2015 Huize Holterhof  |   Algemene voorwaarden
Realisatie: Webton.nl