Hotel

Als één van de weinige sauna’s binnen Nederland, biedt Huize Hölterhof in Twente u de mogelijkheid van sauna, wellness en hotel onder één dak. Vanuit de sauna in uw badjas naar uw kamer in het hotel. Een heerlijke ervaring!

Huize Hölterhof biedt een rijkdom aan ontspanningsmogelijkheden. Bijna té veel, zodat u moet kiezen welke ervaringen u het prettigst lijken. Het is ook mogelijk om alles te ervaren. Gun uzelf (en uw partner, vriend(in), moeder, zus etc) eens twee of meerdere dagen totale rust en verwennerij.

Huize Hölterhof beschikt over een aantal zeer smaakvol ingerichte hotelkamers, gelegen op ons prachtige terrein aan een romantisch vijver. Stuk voor stuk stralen ze de rust en warmte uit die u van ons gewend bent. Alle kamers hebben een douche, toilet en  flatscreen-tv . Na een verkwikkende nachtrust in een comfortabel bed wordt u wakker door het gezang van de vogels. U bent klaar voor een nieuwe dag vol heerlijkheden.

  • Inchecken hotelkamer: vanaf 14:00 uur.
  • Uitchecken hotelkamer: voor 11:00 uur (sauna gebruik tot 22:30 uur).
  • Dit is exclusief toeristenbelasting € 1,29 p.p.p.n

Late check-out is bij ons niet mogelijk

Wij hebben ook kamers voor 3 personen. De kosten hiervoor bedragen € 45 extra. Dit geld niet voor arrangementen voor 3 personen. Hier gelden andere prijzen voor.

Wilt u direct reserveren, klik dan onderstaande link

Direct boeken van uw overnachting

huize holterhof:    Geniet van een prachtig wellness-resort in hartje Twente!
©2015 Huize Holterhof  |   Algemene voorwaarden
Realisatie: Webton.nl