Zeeklimaat cabine

Stelt u zich voor: u ligt op een heerlijke saunabank, u ontspant en luistert naar zachte muziek. U waant zich in de natuur en kunt de zoute zilte lucht bijna proeven. U ligt relaxed terwijl uw luchtwegen en uw huid tegelijkertijd intens worden gereinigd en uw afweersysteem wordt versterkt. Dat is het effect van een verblijf in de zeeklimaat cabine.

Puur genieten
Zout in de lucht in combinatie met ontspanning, stimuleert de aanmaak van endorfine. Endorfine is een lichaamseigen stof die de geest ontspant en een gevoel van welzijn geeft. Zout heeft daarnaast ook een reinigende werking. Zuivere zoute lucht kun je echter niet zomaar overal inademen.

Geschikt voor (ex-)rokers
De zeeklimaat cabine is uitermate geschikt voor (ex-)rokers. De zoute lucht reinigt de luchtwegen intensief en bespoedigt het herstelproces van de longen. En niet alleen voor (ex-) rokers is deze zeeklimaat cabine heilzaam. Zelfs mensen met aandoeningen als astma hebben grote baat bij een verblijf in deze ruimte.

Vrij toegankelijk
Huize Hölterhof beschikt over een zeeklimaat cabine en ruimte is vrij toegankelijk. U hoeft dus niet te reserveren en kunt op ieder moment gebruik maken van de zeeklimaat cabine.

huize holterhof:    Geniet van een prachtig wellness-resort in hartje Twente!
©2015 Huize Holterhof  |   Algemene voorwaarden
Realisatie: Webton.nl