Hotelvoorwaarden

Algemeen
Op al onze reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Federatie Horeca van toepassing.

Aansprakelijkheid
Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn onze voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

Huisregels
De huisregels van het Wellnessresort kunt u vinden bij de receptie.

Wellnessresort de Hölterhof zal u de kamer vanaf 14.00 uur op de dag van aankomst tot 11.00 uur op de dag van vertrek beschikbaar stellen. Inchecken is mogelijk van 14 uur tot 23 uur. Later in overleg. Het is niet toegestaan om eigen meegebrachte eten en drinkwaren te nuttigen. Het dragen van badkleding is buiten de badkleding dagen om niet toegestaan, slippers zijn verplicht. In de rustruimte, het restaurant van de sauna en het beautycenter is het dragen van een badjas verplicht. Wellnessresort de Hölterhof stelt zich niet aansprakelijk voor beschadiging of vermissing van uw persoonlijke eigendommen. Het is niet toegestaan met meer dan 2 personen op een kamer te verblijven tenzij u een daarvoor speciaal toegewezen kamer krijgt. Wellnessresort de Hölterhof is gerechtigd u te verzoeken het hotel en terrein bij het niet naleven van de huisregels te verlaten.

Herroepingsvoorwaarden betreft aanschaf cadeaubon.                                                        

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@holterhof.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Annuleringsvoorwaarden

Tot wanneer kan ik kosteloos annuleren? 

U kunt alle type reserveringen, m.u.v. hotel kamers die al betaald zijn via pin of creditkaart, kosteloos annuleren tot 24 uur voor aankomst.

Welk tijdstip wordt er bedoeld met ‘tot 24 uur voor aankomst’?

Inchecken is mogelijk vanaf 14:00 uur op de dag van aankomst. Dit wil zeggen dat u kosteloos kunt annuleren tot 14:00 uur de dag voor aankomst.

Annuleringen binnen 24 uur van aankomst?

Bij annulering binnen 24 uur van aankomst dient u 50% annuleringskosten te betalen.

Wellnessresort de Hölterhof wenst u een prettig verblijf in ons hotel.

Privacybeleid Hölterhof

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 08-12-2016

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Hölterhof. U dient zich ervan bewust te zijn dat Hölterhof niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Hölterhof respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Hölterhof of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Hölterhof of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief

Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

 Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Huize Hölterhof
Huize Hölterhoflaan 10
0534605570
info@holterhof.nl

 

 

 

huize holterhof:    Geniet van een prachtig wellness-resort in hartje Twente!
©2015 Huize Holterhof  |   Algemene voorwaarden
Realisatie: Webton.nl